Hajós buli átfoglalás információ

 

Kedves vendégünk! Még egyszer szeretnénk elnézést kérni tőled a július 20-án elmaradt hajós bulink miatt. Ilyen még az elmúlt 8 évben nem fordult elő velünk. Újra nem ecseteljük az okokat, bízunk benne eljutott hozzád is minden információ. A megoldáson dolgoztunk a napokban és sikerült a hajótársasággal közvetlenül megegyeznünk, akik nagyon is együtt éreztek a helyzetünkkel. Így közösen sikerült még erre a nyárra leszervezünk egy nyárzáró hajós bulit augusztus 31. szombaton.

Amennyiben még nem veszítettük el teljes bizalmatokat, lehetőségetek van a meglévő belépőtöket átfoglalni augusztus 31-re, ahol Magyarországról Antonyo (Disco’s hit, Music FM), Baluca és Müller lép fel egy White party…(Fehér felsőruházat, alsó ruházat rátok bízva)…keretein belül a hajón, majd azt követő 7 órás after bulin a Club Fire-ban!

Amennyiben élnél az átfoglalás lehetőségével kérjük e-mailben a július 20-i foglalási neved + e-mail címedet és az „átfoglalás” üzenettel küldj nekünk egy e-mail az info@londonimagyarbuli.com e-mail címre, vagy SMS-t a 07715811109 mobil számra július 30-ig. Átfoglalás esetén beérkezett üzened után 24órán belül megkapod az új belépődet/belépőidet az Augusztus 31. White Boat Party / Antonyo hajós buli + after partyra e-mail formájában (ahogy azokat megkaptad július 20-ra is)

Amennyiben nem érkezik tőled üzenet, akkor természetesen a teljes foglalási díj visszautalásra kerül számládra, ahogy azt ígértük nektek.

Minden információt megtalálsz a rendezvényről a magyarbuli.hu oldalunkon

Üdvözlettel!

Molnár Péter a Magyar Buli szervezője

Esemeny megnyitasa

Video meghivo: