Boat Party London + Club Fire After / Andrewboy & Steve Judge 2019.07.20

///Jegyek az After bulira a helyszínen is kaphatók!   

Sajnalattal ertesitunk benneteket, hogy a mai napra meghirdetett hajos buli elmarad (az after buli, viszont meg lesz tarta)
A teljes jegyarat mindenkinek visszateretjuk 10 munkanapon belul! Viszont ennyivel nem zarhatjuk le az egeszet, jogotok van tudni a miertet. Nem fogunk kamu okok moge bujni es kiiirni technikai okok miatt, hanem: a hajo foglalasat a kepen lathato Johnny Ducke intezte, vagyis az elso juniusi hajos bulinal meg intezte is de kiderult a mai napon, hogy az altalunk atutalt berleti dijat O elsikkasztotta, a hajo tarsasagnak nem is jelezte, hogy a mai napra julius 20-ra a Salient hajot kiberelnenk. A mai nap a hajotarsasaggal folytatott beszelgetesbol kiderult, hogy nagyobb adossagot gorgetett mar maga elott es a tarsasag megszuntetett minden kapcsolatot vele, igy Ok nem is tudtak rolunk! Ez nektek nem vigasz de a jovo heten megtesszuk a fejlelentest ellene. Hogy ne csak egy oldal uzenete legyen ez a kozlemeny, Molnar Peter vagyok a magyar bulik szervezoje, lassan 8 eve szervezem a rendezvenyeket nektek es a szivem csuszke ez a sorozat. Nem tagadom anyagi bevetelem is van belole, viszont elsok nekem mindig is ti voltatok a vendegek (akermennyire is maszlagnak is tunik) Ott leszek a kikotoben ma es mindenkinek a szemebe mondom, hogy elnezest kerek! Nagyon bant es ilyen meg sose fordult elo! Termeszetesen az after buli meg lesz tartva, es 11 helyett 9 kor nyitunk, aki combo jegyet vasarolt termeszetesen a teljes jegyar visszaterites mellett a belepese biztositott a ma este after buliba Megegyszer elnezest kerek toletek es jobban odafigyelek, hogy kivel dolgozok egyutt a jovoben! Sajnalom! Molnar Peter


Boat Party + Club Fire After / Andrewboy – Steve Judge / London
2019 Július 20 Szombat / 4 órás hajós buli + 7 órás after party

#techhouse #technomusic #boatparty #londonunderground

A hajós buli folytatódik! Készen állsz egy hajós bulira a Temzén itt Londonban? Új bulisorozatunk vár téged 2019 nyarától kihajózunk naplementében London nevezetességei mentén a legigényesebb tech-house és techno dallamokkal a fedélzeten. Egy hajós buli varázsa, felejthetetlen atmoszféra vár és a “kapitányaink” Andreboy és Steve Judge, valamint rezidensünk Baluca gondoskodnak az igényes elektronikus zenéről. 4 óra hajózás után pedig indul a 7 órás after buli az új helyszínünkön a Club Fire Lightbox termében Vauxhall állomásnál ami 15 percre található a kikötőtől.

Első 50 db combo kedvezményes (boat party + Club fire after Party / 2 buli egy belépővel ) jegyek már vásárolhatóak. Csapj le rá időben, hiszen a hajóra limitált 210 db belépő váltható.

Program:

Boat Party: 19:00 – 23:00
Kikötő cím: Crown pier 8 – Térkép megnyitása/Útvonaltervezés
Hajó neve: Salient
Gyülekező: 18:30 (Nagyon fontos, hogy időben érkezz, mert 19:00 kor a hajó elindul)

Club Fire (Lightbox terem) After Party: 23:00 – 06:00
Cím: Fire Club Vauxhall, /  6a south lambeth place, sw81sp,- Térkép megnyitása/Útvonaltervezés

Jegyek:

Első kör: 50 db Combo belépő (2 buli 1 jegy = 4 óra Boat Party + 7 óra Club Fire After Party) – 24.99 GBP / db
Második kör: 50 db Combo belépő (2 buli 1 jegy = 4 óra Boat Party + 7 óra Club Fire After Party) – 29 GBP / db
Harmadik kör: utols 110 db Combo belépő (2 buli 1 jegy = 4 óra Boat Party + 7 óra Club Fire After Party) – 34 GBP / db 

/ Elővételben vásárolt jegyek nem lemondhatók, az ára nem visszatéríthető, viszont átruházhatóak más személyek számára

Csak a Club Fire-ba Helyszínen 20 GBP

Kapunyitás 23:00 – Zárás 06:00

A hajó: Salient

Club Fire (Lightbox terem) after buli helyszín:


V.I.P asztalok is foglalhatóak egész éjszakára a Club Fire-ban a hajós buli után egész éjszakára info@londonimagyarbuli.com

V.I.P. Asztalfoglalás: Tartalmazza a belépőket, V.I.P asztalt elkülönített szinten és elsőbbségi beléptetést

Belépődet a megadott e-mail címre kapod meg elektronikus formában, QR kóddal ellátva, amit vagy kinyomtatva vagy okostelefonodról bemutatva a helyszínen tudod felhasználni a belépéshez.

ID Check / 18+

Kérjük oszd meg te is a bulit kint élő ismerőseiddel! Várunk benneteket!

Fizetés: Paypal / Mastercard / Visa

Oszd meg te is az eseményt Angliában élő ismerőseiddel

Facebook esemény oldal megnyitása